Vi erbjuder

Vi kan erbjuda:

Restaurangspelningar där vi spelar och underhåller gästerna under tiden de äter och senare under kvällen finns även möjlighet att dansa grekiska danser.

Musik till fest! Vi spelar, berättar lite kort om musiken och låtarna och visar dansstegen (om det behövs) så att alla kan vara med och dansa de vanligaste danserna.

Vi gör allt ifrån konsertliknande spelningar till spelningar där vi finns i bakgrunden.  Spelningarna kan vara allt från ca 30 minuter upp till flera timmar, beroende på vad som passar er bäst.

Det finns också möjlighet att få höra musiken tillsammans med en mer fyllig berättelse om genren Rebetiko, om dess uppkomst historiskt och om låttexterna.

Ganska ofta har vi samarbeten med andra och syr då ihop ett koncept som vi uppträder med, beroende på samarbetets art. Ta en titt under ”aktuellt” där aktuella samarbetsprojekt står omnämna.

Workshops i spel, sång och dans med inriktning på grekisk musik. https://www.facebook.com/yamasorebro/videos/1147509055637241/?notif_id=1571552478195209&notif_t=page_post_reaction

Har du/ni andra önskemål? Kontakta oss genom vårt kontaktformulär så snickrar vi till något som passar till ditt/ert evenemang.


Counter for tumblr
Website Stats